Om PPG
PPG ble etablert i 1883 og er i dag en av verdens ledende malingsprodusenter. PPG utvikler, produserer og selger maling til proff- og detaljmarkedet. Med ca. 47 000 ansatte har PPG virksomhet i over 70 land. Selskapets hovedkontor ligger i Pittsburgh, USA. PPG Skandinavia har 325 ansatte og har hovedkontor og produksjon i København. I Norge selger PPG malingsmerkene Sigma Coatings, Dyrup og Gori.

_____________________________________________________________________________
Sigma Coatings’ historie starter i Holland i 1722. Siden har Sigma Coatings utviklet seg til å bli en av Europas ledende produsenter av industri- og bygningsmaling.
 
For å skape de beste rammene for å kunne imøtekomme dine krav som profesjonell aktør spesialiserer vi oss på maling til profesjonelle markeder. Vår størrelse er din fordel. Det at vi er store, gir oss muligheten til å trekke på erfaring fra sør og nord og så forskjellige land og områder som Italia, Frankrike, Tyskland, Sverige, Nederland og Færøyene, som alle bidrar til vår produktutvikling på hver sin måte med kunnskap fra forskjellige klima, tradisjoner og kunder. 
 
Denne erfaringen gjør at vi alltid kan ligge litt foran. Vi bruker aktivt kunnskapen vi sitter på, til din fordel, slik at malingen du står med i hverdagen, alltid skal leve opp til håndverket du utfører. Dette gir deg bredde, kvalitet og fleksibilitet når du skal velge produkter. Til syvende og sist er det dine resultater som betyr noe.
 
Du får nå en rekke av Sigma Coatings’ ledende systemer, som Renova Isotop og Contour Aqua-PU, hos Mal Proff, Norges ledende distributør av overflateprodukter til proffmarkedet.

_____________________________________________________________________________


Firmaet S. Dyrup & Co A/S ble grunnlagt i 1928 av den danske ingeniøren Sigurd Dyrup.
Dyrup kom i 2014 inn på det norske markedet gjennom inngåelse av en samarbeidsavtale med Malorama som lanserer Dyrups produkter i sine 16 Mal Proff-butikker. Produktene introduseres i første omgang kun for det profesjonelle segmentet.

Med Dyrup får du høy produktkvalitet og et sortiment som er tilpasset malerens hverdag. I tillegg får du en nyttig veiledning og sparring - vi kjenner maleren, vi vet hvordan malerens arbeidsdag er og hvilke utfordringer han står overfor.

_____________________________________________________________________________


I over 100 år har GORI produsert trebeskyttelse med utgangspunkt i utfordringene man møter når man gjerne vil ha holdbart og vakkert treverk. God trebeskyttelse er holdbar, bevarer fargen og beskytter treet mot råte og sopp, solstråler og fuktig vær. Hos GORI utvikler vi hele tiden nye produkter som beskytter treverket best mulig, samtidig som vi hele tiden forbedrer de eksisterende produktene.

GORI er danskenes foretrukne trebeskyttelse, er markedsleder på det danske markedet og er også representert på en rekke europeiske markeder under navnet Bondex.
 
GORI Proff er utviklet spesielt med tanke på de høye kvalitetsmessige kravene du som profesjonell håndverker stiller til produktene.